E dureros...

Indiferenta sau mai bine zis ignoranta e dureroasa ! Doare extrem de tare si te loveste exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de afectiune. Te loveste puternic, si te face sa-ti dai seama cat esti de sensibil si cat esti de mic in lumea in care ieri credeai ca esti totul. Un singur cuvant te poate face sa plangi in hohote, dar o singura lacrima lasa o persoana fara cuvinte. De ce !? Suntem diferiti pentru ca avem idei diferite, dar de obicei polii opusi  se atrag ... "Magnetul" dintre noi mai functioneaza?
E dureros sa stai singur intre 4 pereti, sa nu ai cu cine vorbi. Cui sa ma plang? Cine ma poate intelege? Imi vine sa plang si sa plang pentru ca ma doare. Ma simt foarte rau si poate e si vina mea, dar ma doare. Cateva cuvinte spuse aiurea pot provoca rani adanci...
Stiu ca degeaba plang, pentru ca peste cateva ore vom vorbi si asa cum faci de obicei, ma convingi ca m-am suparat degeaba. Dar oare e chiar asa? Ma supar uneori din motive prostesti, dar nu mereu ... Cateodata lucrurile au alta forma in viziunea mea si tie ti-e greu sa intelegi asta ...
Si-mi pare rau...:(

Comentarii

  1. Gresim suntem oameni...asta e firea omenirii..
    Deseori facem lucruri pe care le gandim apoi dupa ce fapta e consumata ,desi nu asa ar fi firesc
    Dar a gresi e omeneste,a nu ierta inseamna a fi absurd..Cand spun a ierta ma refer la lucruri banale ..caci atunci cand gravitatea unui lucru se aprofundeaza nu mai putem trece cu vederea asa de usor ..
    Nu vreau sa te stiu suparata,iar daca esti suparata vreau sa stiu ca iti va trece repede...
    Nu te mai invinovati asa mult ,chiar daca gresesti...cum ziceam si in randurile anterioare ,cu riscul de a ma repeta iti mai zic ca e absolut firesc sa mai gresesti..Perfectiunea nu exista,iar cine o vede probabil si cu siguranta ca e narcisist..
    Cand nu esti inteleasa,nu-i nimic ...toate vin si trec ,ti-o zic din proprie experienta ! >:D< :*:*:

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!